Motocultor RURIS 751KS + roti cauciuc 4.00-8 + rarita + plug reversibil rev1 + roti metalice 400 fara manicot

  • Nou

Motor General Engine

Ciclu de funcţionare 4 timpi
Putere motor 8.5 CP
Capacitate cilindrică 270 cc
Sistem de aprindere Electronic
Manetă oprire urgenţă Dotare de serie
Pornire Manuală
Sistem iluminare Far de lucru
Schimbător de viteze Confort-rapid
Transmisie Pinioane conice în ulei
Carcasă transmisie Fontă nodulară
Acţionare cabluri Mecanică
Viteze 2 înainte + 1 înapoi
Lățime de lucru 640-900 mm
Adâncime de lucru 100-350 mm
Combustibil Benzină fără plumb
Capacitate rezervor 3l
Consum mediu combustibil 1,3l/h
Baie de ulei motor 0.85l
Baie de ulei transmisie 3l
Suprafaţă medie lucrată 700-1200 mp/h
Greutate 125 kg

Motosăpătoarea RURIS 751KS este recomandată pentru orice tip de sol pe suprafeţe de până la 10.000 mp având o eficienţă de lucru de până la 1200 mp/h. Lăţimea frezelor este reglabilă şi poate fi stabilită între 640mm şi 900mm. 
 Având o greutate de până la 125 kg, echipată cu freze, motosăpătoarea RURIS 751KS poate săpa şi mărunţi solul până la 35 cm adâncime, perfect pentru plantarea oricărui tip de cultură. Accesoriile ce se pot monta pe motosăpătoarea RURIS 751KS sunt: roţi de cauciuc, roţi metalice, rariţă, plug, cultivator şi remorcă a cărei încărcătură poate ajunge până la 600-700 kg. 
 Caracterizare Motosape şi Motosăpătoare 
 Motosapele/Motosăpătoarele au ca şi caracteristică sistemul de transmisie, tracţiune (osia motoare) pe care sunt fixate cu ajutorul şuruburilor roţile de transport sau frezele săpătoare în funcţie de utilizare. 
 Motosapele/Motosăpătoarele sunt în principal concepute pentru funcţia de săpare cu ajutorul frezelor de săpătoare, montate cu şuruburi pe singura osia motoare. 
 Transmisia, tracţiunea (osia motoare) şi maşina propriu-zisă formează un ansamblu inseparabil şi nu pot funcţiona din punct de vedere constructiv altfel. 
 
Pe aceste tipuri de maşini Motosapă/Motosăpătoare nu se pot monta scule ce pot fi acţionate prin ridicare, coborâre, bielă-manivelă sau care pot fi acţionate de o priză de putere aşa cum este în cazul unui motocultor. 
 Pe orice tip de motosape/motosăpătoare se pot monta accesorii ce funcţionează exclusiv prin tractare şi nu necesită aprobarea producătorului pentru montajul acestora.

Recenzii

Nu exista recenzii de la clienti in acest moment

Scrie o recenzie

Motocultor RURIS 751KS + roti cauciuc 4.00-8 + rarita + plug reversibil rev1 + roti metalice 400 fara manicot

Performanţele motosăpătoarei RURIS 751KS se datorează motorului General Engine pe benzină de 8.5 CP, cutiei de viteze 2+1 şi transmisiei cu pinioane conice în baie de ulei. 

Scrie o recenzie

Produse care te-ar interesa:

Iti mai recomandam si: