despre_pic.png
Te asteptam in cel mai nou showroom cu o gama completa de motounelte si accesorii, potrivite atat pentru activitatile profesioniste, cat si pentru gradinarit.
HOLX, distribuitor autorizat al marcilor Stihl si Viking, te asteapta in cel mai nou showroom cu o gama completa de motounelte si accesorii, potrivite atat pentru activitatile profesioniste, cat si pentru gradinarit.

Din portofoliul nostru actual face parte o gama completa de motoferastraie, motocoase, foarfeci de gradina, emondoare de inaltime, suflante, pulverizatoare, tocatoare cu sac colector, curatatoare, precum si masini de debitat si burghie. In plus, pentru siguranta utilizatorului, STIHL ofera o linie speciala de echipament de protectie. De asemenea, comercializam sub marca VIKING o gama completa de produse pentru ingrijirea gradinii si a spatiilor verzi, precum masini si tractorase de tuns iarba, tocatoare de gradina si motocultoare.

Pentru a asigura o prezentare optima a produselor si o asistenta complexa, completa si personalizata utilizatorilor de motoutilaje STIHL, compania STIHL comercializeaza produsele sale exclusiv printr-o retea de distribuitori autorizati. Pentru a asigura un bun nivel calitativ al serviciilor in reteaua de distributie STIHL, personalul distribuitorilor autorizati este pregatit in cunoasterea produselor noastre, precum si in tehnicile de intretinere si service. Astfel, magazinul oricarui distribuitor autorizat Stihl ofera consultanta de specialitate, accesorii si piese de schimb originale, iar in atelierele de service se asigura garantia produselor si service post garantie.
pic-despre-1.pngpic-despre-2.pngpic-despre-3.png