Durata de livrare

Timpul estimat de livrare al produselor este intre 1-3 zile lucratoare, din momentul in care primesti confirmarea comenzii pe e-mail, cu exceptia situatiei in care in timpul confirmarii comenzii a fost specificat un alt termen de livrare. Acest termen este valabil pentru comenzile plasate de Luni pana Vineri in intervalul orar 09.00 - 17.00. Comenzile plasate in zilele de Sambata si Duminica vor fi procesate Luni, in ordinea primirii lor.

Durata de livrare a unui produs nu va depasi 30 de zile de la primirea comenzii. Daca nu putem efectua livrarea in termenul de livrare de 30 de zile, te vom informa prin e-mail. Vei putea opta pentru o prelungire a perioadei de livrare de inca 30 de zile sau poti anula comanda.

Tarifele de livrare

Tarifele de livrare sunt mentionate in cosul de cumparaturi si se calculeaza in functie de localitatea in care se face livrarea. Livrarea pentru produsele aflate in anumite promotii se va face conform regulamentului promotiei respective care va fi in mod explicit anuntat pe site. *Pentru comenzile de minimum 5000 lei, transportul este gratuit oriunde in tara. Oferta este valabila pentru orice produs comandat.

Termenul de livrare

Toate produsele sunt disponibile pentru livrare in termen de 2-3 zile. In cazul produselor care nu se afla pe stoc, termenul estimat de livrare este afisat in pagina fiecarui produs, la momentul vizualizarii acestuia. In cazul acesta, termenul de livrare variaza intre 7-30 zile, insa termenul exact va fi confirmat dupa lansarea comenzii.

  • Cum platesc
  • Cum livram
  • Cum returnez
  • Rate fara dobanda
  • Garantii